You are currently viewing „Кой си ти, бе!?“

„Кой си ти, бе!?“

Казвам се Саше Вучков и чрез работата си помагам на предприемачи от различни индустрии да стоят „тежко“ в мрежата и да извличат максимум заявки, обаждания или регистрации от своите уебсайтове дори ако продават на по-високи цени от всички останали.

Правя това значително по-добре от средностатистическия „сайтаджия“

Нещо, което могат да потвърдят и мои клиенти както от България, така и от чужбина.

Например Ханс Енсинг от Нидерландия казва:

„Саше разбра веднага в какво се корени нашият проблем и предложи идея как да го решим. Той ни осигури бързо и лесно решение, като постоянно се интересуваше дали то отговаря на нуждите ни.“

###

Но то и аз не съм просто „сайтаджия“ или „софтуерен инженер“…

Аз съм доста странен човек. Имам поредица от върхове и спадове в живота си, като съм ЛИЧНО отговорен за по-голямата част от тях.

Всеки път, когато се оказвах на малка крачка от това да постигна целите си, бързо си сменях мнението, че повече тези цели не ме интересуват.

Случваше се постоянно…

Сякаш в мен тлееше някаква вътрешна борба, която ме стимулираше непрестанно да се оглеждам как да постигна идеалния за мен живот.

###

Например… да вземем работата ми за успешна международна компания.

Работих за нея в ролята си на софтуерен инженер. От добрата заплата до лъскавите офиси и жестоките колеги – всичко беше идеално.

Спокойно можех да прекарам остатъка от дните си там…

Както се казва – да се установя. Най-накрая да създам семейство. И да се радвам на еднотипно ежедневие, в което не се лишавам от нищо.

Но все пак нещо ме човъркаше… Не бях ТОТАЛНО свободен.

И когато пандемията удари най-силно, компанията започна твърде много да се интересува от мен, от здравето ми, от настроението ми, от бъдещето ми.

Това веднага ме отблъсна. Почнах да чувствам сякаш се превръщам в нейна собственост. Сякаш губя своята автономност.

И не след дълго напуснах… Беше нещо като малък нервен срив.

Така че отново се озовах в ситуация, в която да не знам какво ме очаква.

###

Наскоро попаднах на една ключова информация:

“Щом си човек, който знае как да привлича нови клиенти с помощта на модерни технологии и добър маркетинг… И щом знаеш как да го правиш не само за себе си, но и за хората, с които работиш, тогава няма защо да се чудиш какво те очаква”

“Очаква те живот, пълен с още повече приключения и ТОТАЛНА свобода, но само ако си готов да поемеш рисковете като един истински предприемач.”

Това ми го каза приятел, който възприемам за свой ментор.

И стигна до мен в идеалния момент…

Колкото повече усъвършенствам собствените си маркетингови системи, толкова по-полезен ставам не само на себе си, но и на хората около мен. Толкова по-кадърен ставам, за да предлагам не просто джиджани сайтове, а маркетинг машини, които осигуряват просперитет на своите собственици.

Вярно…

Не всяка кампания е успешна и не всеки метод, който тествам, оправдава очакванията ми.

Но нещата, които правя работят.

Работят за огромен, неизвестен брой предприемачи по целия свят. Работят и за мен самия, понеже постоянно получавам запитвания и водя разговори.

Понякога проблема не е, че не получавам запитвания. Понякога проблема е ,че:

1) Отказвам запитвания, понеже съм капризен

2) Все още не съм убедителен търговец и губя клиентите по телефона, заради дежурните им оправдания:

– „Трябва да го обсъдя с партньорите ми“

– „Трябва да го обмисля, прати ми оферта“

– „Каква е тази космическа цена“

Определено има накъде да се развивам, но смятам, че дори и сега предлагам достатъчно качествена услуга, която си заслужва всеки лев инвестиция.

Така че приключението продължава…

Ако искаш да си част от него, попълни и изпрати формата на този интернет адрес, за да видим как можем да си бъдем полезни:

Вашият коментар