You are currently viewing „Червеното копче“ на дигиталния маркетинг

„Червеното копче“ на дигиталния маркетинг

Представете си го така:

Решили сте да пуснете нов продукт. Той е добавен на сайта. Описанията са въведени. Снимките са качени. Яката целева страница е готова. Наличностите са зададени

Всичко е подготвено и в очакване потребителите да дойдат.

Но сте малко притеснени…

Ще се хареса ли наистина? Ще се поръчва ли?

Естествено, ситуацията вече е „каквото сабя покаже“. Няма връщане назад. Затова правите последна проверка дали всички са си свършили работата и….

Натискате „червеното копче“ на дигиталния маркетинг.

В следващите няколко часа сървърите ви загряват от посещения на сайта.

Поръчките валят.

И вече можете да бъдете сигурни:

Не само този продукт се харесва и ще е вървежен, но и добра част от текущите наличности са разпродадени. С други думи – вече можете да се поздравите с успеха, който заслужавате.

###

Звучи чудесно нали?

Подобен сценарий се случва всеки ден на безброй предприемачи по целия свят. А още по-добрата новина е, че технологиите, с които се постига са налични от поне 15 години. Т.е. ние не говорим за някакви скъпи и недоказани нововъведения в онлайн търговията.

Напротив.

Хората правят бизнес по този начин от години и общо взето – всичко отдавна е измислено.

На нас ни остава само да си свършим работата…

Разбира се, не си мислете, че говоря за някаква „магия“, дето можете да я платите и още утре да работи за вас. Ако беше толкова лесно, определено вече щяхте да я използвате и нямаше да има нужда аз да пиша всичко това.

Всъщност, за да постигнете описания сценарий, се изискват известни усилия, като всичко започва със създаването и развиването на нещото, което наричам „Ключовият бизнес актив“.

Открийте повече информация за него на този линк:

Вашият коментар