Подбрано за предприемачи: Защо някои уебсайтове отстъпват дори на срамежлива продавачка в задачата си да генерират нов бизнес ежедневно?

И вашият сайт един от тях ли е... Отговорът може да ви изненада! Прочетете статията до края, за да разплетете случая

Знаете ли, нямам нищо против срамежливите продавачки. Сигурно крият красиви души…

Но те имат нужда от сериозен тренинг, ако искаме да ги превърнем в отракани търговци, които генерират оборот. 

По същия начин, някои уебсайтове изглеждат готино, но пък не вършат основната задача, за която са изработени. 

Това се дължи на едно тотално грешно разбиране….

Ако сте чували, че уебсайтът бил “онлайн визитката” на вашия бизнес, трябва да знаете, че това е остаряло, невярно твърдение, което върлуваше в онлайн средите около 2001-2010 година. 

Тогава смятахме, че е “достатъчно” фирмата да има собствен домейн, на който се показва малко информация за нея и данни за контакт. 

Естествено, подобно нещо не беше вярно тогава, още по-малко е вярно днес. 

Вашият сайт е МАРКЕТИНГ МАШИНА, чиято задача е да привлича посетители денонощно и да ги убеждава, че изпускат много, ако не попълнят формата за контакт или не вдигнат телефона, за да говорят с ваш представител. 

И това е само хигиеничния минимум…

Съществуват един куп далеч по-сложни “маркетингови системи”, които включват автоматизация, отличен копирайтинг и реклама, “разстлани” да се случват в рамките на месеци…

Ако това е  “визитка”, аз съм приказлив жираф!

Но да оставим настрана мен…

Грешното разбиране, за което говорихме до момента, е само един от факторите (за щастие поправим), който спира сайтът ви да бъде максимално полезен за фирмата ви. 

Ако искате да научите за още 6 такива (Третия е особено ключов…), които ще ви помогнат да одитирате онлайн собствеността си и да вземете мерки, за да я превърнете в маркетинг машина, тогава ви предлагам да изтеглите моят кратък наръчник:

7 важни фактора защо някои уебсайтове никога не се самоизплащат и не генерират поток от запитвания и обаждания

PS. Впрочем, приятно ми е да се запознаем…

Казвам се Саше Вучков и от скоро се заех със задачата да помагам на предприемачи като вас с генерирането на повече запитвания, повече обаждания и повече клиенти дори ако продават на по-високи цени от всички останали. 

Правя това с помощта на оборотни сайтове…

Нещо, което някои от първите ми клиенти могат да потвърдят. Например, моите приятели от SgotvenoE.com казват:

5/5
“Изцяло се доверявам на Саше относно представянето на дейността ми в интернет пространството и съм му благодарен за всеотдайността и професионализма, който проявява в работата си с мен. С удоволствие бих препоръчал неговите услуги”
~ЛЮБОМИР ДИНЧЕВ
Управител на SgotvenoE